Niños Dua Series

Niños Dua Series 1.7

Kids Dua Nu is een aanvulling op Kids Dua Series by QuranReading.com met de toegevoegde woord voor woord dua leerfunctie.

Kids Dua Nu is een aanvulling op Kids Dua Series by QuranReading.com met de toegevoegde woord voor woord dua leerfunctie.

Kids Dua Nu is een aanvulling op Kids Dua Series by QuranReading.com met de toegevoegde woord voor woord dua leerfunctie. In deze app, zijn islamitische duas voor dagelijks gebruik aangeleerd met woord voor woord reciteren, vertaling en transliteratie om kinderen met een beperkte kennis van het Arabisch te helpen bij het ​​leren van de Duas.

Kinderen Dua Nu zal uw kind helpen bij het leren van een aantal belangrijke islamitische duas gebruikt tijdens de dag als dua voor het wakker worden en slapen, voor het eten, het drinken van water en nog veel meer. Het woord voor woord islamitische duas zal helpen kinderen leren duas zelfs zonder begeleiding als de voordrager leert elke dua met de nadruk op elk woord.

De belangrijkste kenmerken van Kids Dua Nu zijn:

• Kinderen Dua Now biedt een uniek kenmerk van woord voor woord islamitische smeekbeden voor gebruik in het dagelijks leven.

• In Kids Dua Nu worden de duas verdeeld in 3 leeftijdsgroepen:

Groep # 1 (Leeftijd 1-3)

Groep # 2 (Leeftijd 4-6)

Groep # 3 (Leeftijd 6-9)

• Woord voor woord tabblad toont de dua in het Arabisch, waar elk woord wordt gemarkeerd in een aparte doos, waarin de focus en aandacht van de kinderen naar de individuele woordniveau verbetert.

• De vertaling en transcriptie van het gemarkeerde woord worden ook apart gegeven om te helpen het kind te begrijpen van de klanken en betekenissen van het woord.

• Elk woord wordt apart gereciteerd om kinderen te helpen bij het ​​leren van de juiste manier van het reciteren van de Dua.

• Volledige Dua tabblad van Kids Dua Nu toont de complete dua met vertaling in het Engels en Transliteration van Dua.

• Kinderen Dua Nu maakt gebruik van beschrijvende foto's om het doel van elke moslim dua die maakt het leren gemakkelijk te illustreren.

• De voordrager reciteert volledige Islamitische Dua en een markeerstift bladert u door de dua tegelijkertijd te laten zien van het woord wordt gelezen.

Rate "Kids Dua Now" om ons te helpen onze applicatie te verbeteren en islamitische leren voor iedereen toegankelijk.

Niños Dua Series

Download

Niños Dua Series 1.7